IT-Profix to firma, która oferuje kompleksowe usługi informatyczne, w tym outsourcing IT, serwis komputerowy oraz sprzedaż sprzętu poleasingowego. Nasza oferta skierowana jest zarówno do małych, jak i średnich przedsiębiorstw, a także do klientów
indywidualnych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży IT, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom naszych klientów, zapewniając im elastyczność, profesjonalizm oraz szybki czas reakcji na zgłoszenia.
W ramach outsourcingu IT zajmujemy się administrowaniem serwerami, sieciami komputerowymi oraz sprzętem komputerowym. Oferujemy również wsparcie użytkowników, serwis oprogramowania oraz doradztwo informatyczne. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na optymalizację kosztów oraz zwiększenie efektywności działania firm. Gwarantujemy wysoką jakość świadczonych usług oraz konkurencyjne ceny.
Dodatkowo, oferujemy sprzedaż sprzętu poleasingowego, który charakteryzuje się wysoką jakością oraz atrakcyjnymi cenami. Nasz sprzęt pochodzi od renomowanych producentów, co zapewnia jego niezawodność i wydajność. Klienci mogą liczyć na pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu oraz możliwość rozszerzenia gwarancji do 5 lat. Zapraszamy do współpracy z IT-Profix, gdzie zadowolenie klienta jest naszym priorytetem.