IT Workshop to firma oferująca kompleksowe usługi informatyczne, które obejmują obsługę firm, odzyskiwanie danych oraz naprawę komputerów. Nasza oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i przedsiębiorstw, które potrzebują... wsparcia w zakresie technologii informacyjnej. Dzięki wykwalifikowanemu zespołowi specjalistów, jesteśmy w stanie zapewnić profesjonalne doradztwo oraz pomoc w doborze odpowiednich rozwiązań technologicznych.
W ramach naszych usług zajmujemy się projektowaniem i tworzeniem stron internetowych, a także budową sieci teleinformatycznych. Oferujemy również instalacje systemów monitoringu CCTV oraz konfigurację sieci LAN i Wi-Fi. Nasze podejście do klienta opiera się na indywidualnych potrzebach, co pozwala nam dostarczać rozwiązania skrojone na miarę.
Odzyskiwanie danych to jedna z naszych kluczowych usług, która cieszy się dużym zainteresowaniem. W przypadku awarii sprzętu lub przypadkowego usunięcia danych, zapewniamy szybką i skuteczną pomoc. Nasze laboratoria dysponują nowoczesnym sprzętem, co pozwala na wysoką skuteczność odzyskiwania danych z różnych nośników. Dodatkowo, oferujemy konkurencyjne ceny oraz pełną poufność w zakresie przetwarzanych informacji.