ITProCare to firma oferująca kompleksowe rozwiązania w dziedzinie obsługi IT, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze usługi obejmują szeroki zakres działań, od zapewnienia bezpieczeństwa danych po optymalizację... infrastruktury IT. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, jesteśmy w stanie skutecznie wspierać rozwój firm, zwiększając ich efektywność i bezpieczeństwo.
Bezpieczeństwo danych i cyberbezpieczeństwo to kluczowe obszary naszej działalności. Oferujemy konfigurację bezpiecznych serwerów pocztowych, przeprowadzamy szkolenia z zakresu cyberbezpieczeństwa oraz kontrolowane ataki phishingowe, aby weryfikować odporność zespołów. Regularne kopie zapasowe oraz szybkie odzyskiwanie danych to nasze priorytety, które zapewniają spokój naszym klientom.
W zakresie optymalizacji infrastruktury IT wdrażamy nowoczesne rozwiązania chmurowe oraz zarządzamy serwerami plików i zasobami sieciowymi. Budujemy lokalne serwerownie z wykorzystaniem najnowszych technologii wirtualizacyjnych, co pozwala na efektywne zarządzanie danymi. Nasze innowacyjne podejście do automatyzacji i wdrażania systemów Open Source sprawia, że jesteśmy w stanie dostarczać rozwiązania, które są zarówno nowoczesne, jak i ekonomiczne.