JBS Europe to firma specjalizująca się w doradztwie i szkoleniach dla przedsiębiorstw, oferująca innowacyjne podejście do strategii marketingowych i sprzedażowych. Nasza autorska metoda MPPM (Marketing Prospecting Planning Method) łączy w sobie... elementy kaizen, agile oraz design thinking, co pozwala na skuteczne wdrażanie procesów w firmach B2B. Dzięki naszym usługom, klienci mogą zidentyfikować kluczowe luki w swoich działaniach oraz wprowadzić niezbędne zmiany, które przyczynią się do wzrostu sprzedaży i poprawy efektywności działań marketingowych.
W ramach współpracy oferujemy darmowe konsultacje, które pozwalają na dokładne zrozumienie potrzeb klienta oraz dostosowanie strategii do jego specyficznych wymagań. Nasze doświadczenie w pracy z różnorodnymi branżami, w tym górnictwem, produkcją i medycyną, pozwala nam na skuteczne dostosowanie działań do unikalnych wyzwań, przed którymi stają nasi klienci. Wspieramy również rozwój kompetencji zespołów, co przekłada się na długofalowy sukces organizacji.
Nasze podejście opiera się na praktyce, a nie teorii. Organizujemy gry menedżerskie oraz warsztaty, które pomagają w przełamaniu paraliżu analitycznego i motywują do działania. Dzięki naszym kampaniom testowym, klienci mogą sprawdzić skuteczność różnych kanałów marketingowych przed podjęciem większych inwestycji. JBS Europe to partner, który pomoże Ci w osiągnięciu wymiernych rezultatów i dominacji na rynku.