Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się polską firmą specjalizującą się w projektowaniu oraz produkcji wysokiej jakości odzieży sportowej. Naszą dumą i sztandarowym produktem są innowacyjne rękawki sportowe, które zyskały uznanie zarówno w Polsce,... jak i za granicą. Od samego początku działalności stawiamy na jakość, precyzję wykonania i dbałość o każdy szczegół – od doboru materiałów, przez nowoczesne techniki szycia, aż po nadruk najwyższej klasy.
Dlaczego rękawki? Bo wiemy, czego potrzebują sportowcy
Rękawki sportowe, które oferujemy, powstały z myślą o wymagających użytkownikach – zawodnikach, którzy nie akceptują kompromisów. Nasi klienci to osoby aktywne, szukające rozwiązań, które wspierają ich treningi i rywalizację na najwyższym poziomie. Dlatego nasze produkty przechodzą rygorystyczne testy jakości oraz użytkowania w realnych warunkach sportowych, by finalny efekt był nie tylko estetyczny, ale przede wszystkim funkcjonalny, bezpieczny i trwały.
Trzy rodzaje materiałów – jeden cel: maksymalna wydajność
Wiemy, że różne dyscypliny i warunki wymagają odzieży o odmiennych właściwościach. Dlatego nasze rękawki dostępne są w trzech wariantach materiałowych, z których każdy odpowiada na konkretne potrzeby:
Elastyczny – lekki, oddychający i wyjątkowo sprawnie odprowadzający wilgoć na zewnątrz. Idealny dla sportowców trenujących intensywnie, potrzebujących suchej skóry nawet podczas wzmożonego wysiłku.
Bioaktywny – wzbogacony o jony srebra, które wykazują silne działanie antybakteryjne i przeciwgrzybicze. Doskonały wybór dla osób, które cenią sobie najwyższe standardy higieniczne i komfort noszenia.
Termoaktywny – z miękkim, wewnętrznym meszkiem, który zapewnia ciepło i ochronę podczas chłodniejszych dni. Sprawdza się świetnie zarówno w sportach halowych, jak i w aktywnościach na świeżym powietrzu w trudniejszych warunkach atmosferycznych.
Technologia na najwyższym poziomie – szycie, które robi różnicę
Nasze produkty tworzymy przy użyciu specjalistycznych maszyn, których możliwości znacznie przewyższają standardy rynkowe. Jednym z elementów wyróżniających naszą firmę jest zastosowanie ściegu drabinkowego w procesie szycia rękawków. To rozwiązanie znacząco wpływa na trwałość szwów – nawet przy intensywnym użytkowaniu nasze produkty nie ulegają rozchodzeniu czy przetarciom w newralgicznych miejscach. W przeciwieństwie do produktów wielu konkurencyjnych firm, nasze rękawki nie prześwitują, a ich estetyka idzie w parze z wytrzymałością.
Estetyka, która przyciąga uwagę – nadruki o najwyższej jakości
Wiemy, że dla wielu naszych klientów wygląd produktu ma równie duże znaczenie, co jego funkcjonalność. Dlatego przykładamy szczególną wagę do jakości nadruków, które są ostre, wyraźne i odporne na blaknięcie. Współpracujemy z klubami sportowymi, dla których projektujemy unikatowe wzory rękawków, idealnie dopasowane do barw i identyfikacji wizualnej drużyny. Dodatkowo nasze rękawki to nie tylko element stroju sportowego – to również doskonała powierzchnia reklamowa dla sponsorów.
Komfort, higiena i wsparcie mięśni – czyli wszystko, czego potrzebujesz
Nasze rękawki nie tylko prezentują się znakomicie, ale też wspierają ciało w czasie wysiłku fizycznego. Dzięki zastosowanym technologiom i materiałom, zapewniają one:
utrzymanie higienicznej świeżości nawet podczas wielogodzinnych treningów,
wysoki komfort noszenia, który doceni każdy zawodnik,
poprawę ukrwienia mięśni, co może przyczynić się do lepszej wydolności,
ochronę skóry przed otarciami i mikrourazami.
Zaufali nam najlepsi – Ty też możesz
Nasze produkty są wybierane przez zawodniczki i zawodników grających na najwyższych poziomach rozgrywek. W naszych rękawkach występują profesjonalistki z Ligi Siatkówki Kobiet (LSK), a także z 1. i 2. ligi. Zaufali nam także partnerzy spoza Polski – dostarczamy nasze produkty do zespołów z takich krajów jak Włochy, Francja czy Holandia, gdzie doceniono naszą jakość, precyzję oraz terminowość.
Co możemy zaoferować Twojemu klubowi?
Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i współpracę z kolejnymi klubami, którym zależy na profesjonalnym podejściu oraz spersonalizowanym produkcie. Oferujemy:
stały kontakt i elastyczność w dostosowaniu oferty do potrzeb konkretnego zespołu.
Dlaczego warto wybrać właśnie nas?
Jesteśmy polskim producentem, co oznacza szybszą realizację zamówień, brak barier językowych i możliwość bezpośredniego kontaktu.
Nie idziemy na kompromisy – stawiamy na jakość, a nie na masowość.
Korzystamy z najnowocześniejszych maszyn i technologii szycia, które gwarantują trwałość i estetykę.
Oferujemy produkty, które działają – poprawiają komfort, wspierają regenerację i chronią ciało.
Współpracujemy zarówno z profesjonalnymi zespołami, jak i z mniejszymi klubami, dostosowując się do ich indywidualnych potrzeb.
Skontaktuj się z nami!
Jeśli szukasz niezawodnych rękawków sportowych, które będą wyróżniać się jakością, komfortem i estetyką – jesteś w dobrym miejscu. Jesteśmy gotowi przygotować dla Twojego klubu coś naprawdę wyjątkowego. Skontaktuj się z nami, a wspólnie stworzymy produkt, który nie tylko spełni Twoje oczekiwania, ale je przekroczy.
W sklepie JG TEAM znajdziesz odzież sportową najlepszej jakości w tym:
- rękawki siatkarskie z możliwością personalizacji
- legginsytopybieliznę i akcesoria
- personalizowane nakolanniki