Kancelaria Adwokacka Molik Możdżeń Rurarz to zespół trzech doświadczonych adwokatów, którzy łączą swoje siły, aby zapewnić kompleksową pomoc prawną w różnych dziedzinach prawa. Nasza kancelaria specjalizuje się w prawie cywilnym, rodzinnym,... karnym, handlowym, pracy oraz administracyjnym. Dzięki różnorodności specjalizacji, jesteśmy w stanie skutecznie rozwiązywać nawet najbardziej skomplikowane sprawy. Nasze podejście opiera się na indywidualnym podejściu do klienta oraz dogłębnej analizie każdej sprawy.
W zakresie prawa cywilnego oferujemy pomoc w sprawach o zapłatę, odszkodowania, sprawy spadkowe oraz zasiedzenie. W prawie rodzinnym zajmujemy się rozwodami, alimentami oraz uregulowaniem kontaktów z dziećmi. Nasza kancelaria zapewnia również obronę w sprawach karnych, reprezentując zarówno oskarżonych, jak i pokrzywdzonych. W obszarze prawa handlowego wspieramy przedsiębiorców w negocjacjach, sporządzaniu umów oraz windykacji należności.
Nasze usługi obejmują także reprezentację przed organami administracji publicznej oraz w sprawach dotyczących prawa pracy i ubezpieczeń społecznych. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom skuteczną pomoc prawną na każdym etapie postępowania.