Kancelaria Adwokacka dr hab. Ilona Kwiecień specjalizuje się w prawie ubezpieczeniowym oraz odszkodowawczym, oferując kompleksową pomoc prawną w zakresie dochodzenia roszczeń. Nasza oferta obejmuje m.in. wypadki komunikacyjne, błędy medyczne, a... także sprawy związane z umowami kredytowymi, w tym kredytami walutowymi. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszego zespołu, klienci mogą liczyć na skuteczną reprezentację w sprawach dotyczących odpowiedzialności cywilnej oraz windykacji należności.
Współpracujemy z brokerami ubezpieczeniowymi oraz biegłymi z różnych dziedzin, co pozwala nam na dokładną analizę sytuacji prawnej naszych klientów. Nasza kancelaria prowadzi również doradztwo ubezpieczeniowe, oferując opinie w sprawach dotyczących ryzyka i zabezpieczeń w umowach gospodarczych. Jako zespół prawników, łączymy bogate doświadczenie z wiedzą teoretyczną, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług.
Kancelaria jest prowadzona przez dr hab. Ilonę Kwiecień, która jest profesorem nadzwyczajnym na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Jej wiedza i doświadczenie w zakresie ubezpieczeń oraz prawa cywilnego są gwarancją profesjonalnej obsługi prawnej. Naszym celem jest zapewnienie klientom pełnej satysfakcji oraz skutecznej pomocy w rozwiązywaniu ich problemów prawnych.