Kancelaria brandingowa BRANDELAW oferuje kompleksową pomoc w zakresie ochrony znaków towarowych, wzorów przemysłowych oraz rejestracji nazw i logo. Nasze usługi obejmują badanie zdolności ochronnej znaków, dostosowanie ich do wymogów... rejestracyjnych oraz monitoring, aby zapewnić, że Twoja marka nie jest kopiowana przez konkurencję. Dzięki naszym doświadczeniom, klienci mogą czuć się pewnie, wiedząc, że ich prawa są chronione na każdym etapie procesu.
Zastrzeżenie znaku towarowego to kluczowy krok w budowaniu wartości niematerialnych i prawnych przedsiębiorstwa. Rejestracja znaku daje możliwość legalnego zabezpieczenia swoich praw oraz ograniczenia konkurencji. Nasz zespół składa się z ekspertów w dziedzinie prawa własności intelektualnej, którzy są gotowi pomóc w każdym aspekcie związanym z ochroną marki. Od 2005 roku stworzyliśmy setki nazw i logo, które zdobyły uznanie na rynku krajowym i zagranicznym.
W BRANDELAW rozumiemy, że marka to nie tylko słowo czy grafika, ale także dobro, które daje siłę odróżnienia na rynku. Dlatego oferujemy nie tylko usługi prawne, ale także kreatywne podejście do brandingowych wyzwań. Naszym celem jest, aby Twoja marka była nie tylko chroniona, ale także atrakcyjna i unikalna dla odbiorców.