Kancelaria Finansowa Roch to zespół ekspertów finansowych, który oferuje kompleksowe usługi doradcze w zakresie kredytów hipotecznych, gotówkowych oraz leasingu. Nasza siedziba znajduje się w Dębicy, a działalność obejmuje również Rzeszów i... okoliczne miejscowości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz współpracy z 14 bankami, jesteśmy w stanie zaproponować naszym klientom najkorzystniejsze oferty na rynku. Naszym celem jest zaoszczędzenie czasu klientów poprzez możliwość składania wielu wniosków kredytowych jednocześnie, co zwiększa szanse na uzyskanie pozytywnej decyzji kredytowej.
W Kancelarii Finansowej Roch stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Przed przedstawieniem ofert kredytowych dokładnie analizujemy zdolność kredytową, co pozwala nam na dopasowanie najlepszych rozwiązań finansowych do potrzeb klientów. Nasze procedury są proste i przejrzyste, a wypełnienie dokumentów ograniczamy do minimum. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji, działając zgodnie z przepisami RODO oraz pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego.
Nasza oferta obejmuje nie tylko kredyty hipoteczne, ale także kredyty konsolidacyjne, refinansowe oraz pożyczki hipoteczne. Dodatkowo, dla przedsiębiorców proponujemy leasingi operacyjne i finansowe, a także kredyty inwestycyjne. Dzięki szerokiemu wachlarzowi usług, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych.