Kancelaria Prawna Bednarczyk oferuje kompleksową pomoc prawną dla klientów z Krosna, Jasła, Rzeszowa i innych miast. Specjalizujemy się w upadłości konsumenckiej, co oznacza, że pomagamy osobom fizycznym, rolnikom oraz przedsiębiorcom w trudnych
sytuacjach finansowych. Nasz zespół doświadczonych prawników przeprowadza szczegółową analizę stanu zadłużenia i opracowuje strategię działania, aby klienci mogli uzyskać nowy start bez długów.
Oferujemy również usługi w zakresie dochodzenia odszkodowań za szkody osobowe i majątkowe, a także pomoc frankowiczom w unieważnieniu umów kredytowych. Nasza kancelaria reprezentuje klientów na każdym etapie postępowania, zarówno w sprawach przedsądowych, jak i w trakcie rozpraw sądowych. Dzięki bliskiemu kontaktowi z klientem, jesteśmy w stanie dostosować nasze działania do indywidualnych potrzeb każdej osoby.
Nasza oferta obejmuje także porady prawne w różnych dziedzinach prawa, takich jak prawo pracy, rodzinne, spadkowe czy cywilne. Dążymy do szybkiego i skutecznego zakończenia spraw, zapewniając jednocześnie pełne wsparcie i zrozumienie dla naszych klientów. Jesteśmy dostępni w dni robocze oraz w weekendy po wcześniejszym umówieniu się na konsultację.