Wawel Finanse to firma, która oferuje kompleksowe wsparcie w zakresie finansów, w tym kredytów hipotecznych. Nasze usługi są skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i firmowych, co pozwala nam dostosować ofertę do różnorodnych potrzeb.
Dzięki ponad dziesięcioletniemu doświadczeniu w branży, zyskaliśmy zaufanie ponad 900 klientów, którzy regularnie korzystają z naszych usług. Naszym celem jest zapewnienie najlepszych i najtańszych rozwiązań finansowych, które umożliwią realizację marzeń o własnym mieszkaniu lub inwestycji w nieruchomości.
Kredyt hipoteczny to kluczowy produkt, który oferujemy. Jest to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną nabyć lub zbudować nieruchomość, ale nie dysponują wystarczającymi oszczędnościami. Współpracujemy z wieloma bankami, co pozwala nam na przedstawienie klientom różnorodnych ofert, dostosowanych do ich indywidualnych potrzeb. Nasz zespół ekspertów pomoże w wyborze najkorzystniejszej opcji, minimalizując ryzyko związane z zaciągnięciem kredytu.
Oferujemy również pomoc w zakresie czyszczenia BIK oraz restrukturyzacji zadłużenia, co jest istotne dla osób, które mają trudności z uzyskaniem kredytu. Nasze usługi obejmują także doradztwo prawne, co pozwala na kompleksowe wsparcie w procesie ubiegania się o kredyt hipoteczny. Z nami możesz liczyć na profesjonalną obsługę oraz indywidualne podejście do każdego klienta.