Firma DELFIN z siedzibą w Płońsku oferuje kompleksowe usługi w zakresie kas fiskalnych, programów do obsługi firm oraz zabezpieczeń mienia. Działamy na rynku od 1994 roku, dostarczając nowoczesne rozwiązania dla różnych branż, w tym dla prawników,... lekarzy, fryzjerów oraz budownictwa. Nasza oferta obejmuje kasy fiskalne polskiej firmy Novitus, które są dostosowane do potrzeb każdego przedsiębiorcy. Współpracujemy z Asseco, producentem systemu WAPRO ERP, co pozwala nam na integrację z programami księgowymi oraz biurami rachunkowymi.
W naszej ofercie znajdują się również terminale płatnicze firmy Paytel, które w pełni integrujemy z kasami Novitus. Dzięki temu, przedsiębiorcy mogą łatwo realizować płatności zarówno gotówkowe, jak i bezgotówkowe, co jest zgodne z najnowszymi przepisami Polskiego Ładu. Oferujemy także szkolenia oraz wsparcie w zakresie wyboru odpowiednich urządzeń fiskalnych, aby sprzedaż była prosta i przyjemna.
Nasze kasy fiskalne objęte są dwuletnią gwarancją, co daje naszym klientom pewność i komfort użytkowania. Wspieramy małe i średnie firmy, oferując im dostęp do nowoczesnych technologii, które zwiększają efektywność i bezpieczeństwo prowadzenia działalności. Zapraszamy do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej o naszych produktach i usługach.