SoftMAR to firma specjalizująca się w dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań informatycznych, w tym kas fiskalnych, drukarek fiskalnych oraz oprogramowania. Nasze usługi obejmują kompleksową obsługę klientów, w tym fiskalizację, programowanie oraz... szkolenia. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie dostarczyć produkty najwyższej jakości, które spełniają wszystkie wymogi prawne i techniczne.
Oferujemy szeroki asortyment urządzeń fiskalnych, które są dostosowane do różnych potrzeb biznesowych. Nasze kasy fiskalne i drukarki fiskalne są idealne dla różnych sektorów, w tym gastronomii, handlu detalicznego oraz usług. Dodatkowo, zapewniamy wsparcie techniczne oraz pomoc w zakresie e-archiwizacji, co pozwala na bezpieczne przechowywanie dokumentów elektronicznych.
W SoftMAR stawiamy na innowacyjność i dostosowanie naszych usług do zmieniających się potrzeb rynku. Regularnie aktualizujemy nasze oprogramowanie, aby zapewnić naszym klientom dostęp do najnowszych funkcji i rozwiązań. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, aby pomóc w wyborze odpowiednich produktów oraz w ich konfiguracji, co pozwala na efektywne zarządzanie finansami w każdej firmie.