Zajazd Kasztelan Wiski to wyjątkowe miejsce, które znajduje się w malowniczej miejscowości Wizna, w pobliżu Biebrzańskiego Parku Narodowego oraz Łomżyńskiego Parku Krajobrazowego Doliny Narwi. Nasz zajezd powstał w 2005 roku, aby spełniać... oczekiwania najbardziej wymagających gości, oferując im komfortowe wnętrza oraz niezapomniane chwile. W naszym zajeździe każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy przyjeżdża w celach turystycznych, czy biznesowych.
Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym organizację imprez okolicznościowych, takich jak wesela, komunie czy chrzciny. Naszym celem jest zapewnienie doskonałych warunków zarówno do pracy, jak i zabawy. Obsługujemy klientów indywidualnych oraz zorganizowane grupy turystyczne z Polski i zagranicy. Dodatkowo, dla miłośników przyrody proponujemy wyprawy przyrodnicze, które są idealne zarówno dla dorosłych, jak i rodzin z dziećmi.
W Zajeździe Kasztelan Wiski stawiamy na jakość i zadowolenie naszych gości. Nasza oferta noclegowa obejmuje komfortowe pokoje, które zapewniają relaks po dniu pełnym wrażeń. Zachęcamy do odwiedzenia nas i odkrycia uroków tego wyjątkowego miejsca, które łączy w sobie tradycję z nowoczesnością.