Kazauto to firma, która od 1989 roku świadczy usługi pomocy drogowej w Szczecinie i okolicach. Nasza oferta obejmuje holowanie, transport lawetą oraz wynajem autolawet. Dzięki ponad 30-letniemu doświadczeniu w branży, zyskaliśmy zaufanie wielu... klientów, którzy doceniają naszą szybkość i profesjonalizm. Nasza flota składa się z nowoczesnych pojazdów, które są regularnie serwisowane i dostosowywane do warunków drogowych. Oferujemy pomoc drogową 24/7, co oznacza, że jesteśmy dostępni o każdej porze dnia i nocy, gotowi do działania w sytuacjach kryzysowych.
Nasze usługi są kompleksowe i dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasi wykwalifikowani pracownicy są w stanie poradzić sobie w każdej sytuacji, zapewniając nie tylko holowanie, ale także transport uszkodzonych pojazdów do wybranego miejsca. W przypadku awarii oferujemy również możliwość wynajmu pojazdu zastępczego, co jest szczególnie istotne dla osób, które potrzebują kontynuować podróż. Nasza firma stawia na bezpieczeństwo i komfort klientów, dlatego każdy etap współpracy jest dokładnie omawiany.
Kazauto to nie tylko pomoc drogowa, ale także wypożyczalnia samochodów oraz autolawet. Dzięki szerokiemu asortymentowi pojazdów, jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom naszych klientów. Zaufaj nam i skorzystaj z naszych usług, a przekonasz się, że jesteśmy liderem w branży pomocy drogowej w Szczecinie.