KG Ubezpieczenia to mobilna agencja ubezpieczeniowa działająca na terenie Lublina i okolic. Specjalizujemy się w dostosowywaniu ofert ubezpieczeniowych do indywidualnych potrzeb klientów. Oferujemy szeroki wachlarz ubezpieczeń, w tym ubezpieczenia... samochodowe, mieszkania, życia oraz firmowe. Nasza oferta obejmuje zarówno obowiązkowe ubezpieczenie OC, jak i dobrowolne polisy, takie jak AC czy NNW. Dzięki mobilnemu podejściu, jesteśmy w stanie dotrzeć do klienta w dogodnym dla niego miejscu i czasie, co znacząco ułatwia proces zakupu ubezpieczenia.
W ramach ubezpieczeń mieszkania i domu, zapewniamy ochronę przed różnorodnymi zagrożeniami, takimi jak ogień, zalanie czy kradzież. Nasze polisy są elastyczne i mogą być dostosowane do specyficznych potrzeb klienta. Oferujemy również ubezpieczenia podróżne, które obejmują koszty leczenia oraz pomoc w nagłych wypadkach. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, aby służyć pomocą i doradztwem, co sprawia, że klienci czują się pewnie i bezpiecznie.
KG Ubezpieczenia to nie tylko sprzedaż polis, ale także kompleksowa obsługa posprzedażowa. Po zakupie polisy, pozostajemy w kontakcie z klientem, aby zapewnić wsparcie w przypadku wystąpienia szkody. Naszym celem jest budowanie długotrwałych relacji z klientami oraz dostarczanie im najlepszych rozwiązań ubezpieczeniowych.