KG Properties to biuro nieruchomości, które specjalizuje się w sprzedaży mieszkań, domów oraz apartamentów. Nasza oferta obejmuje kompleksowe wsparcie na każdym etapie transakcji, od przygotowania oferty, przez marketing, aż po finalizację
sprzedaży. Dzięki doświadczeniu i znajomości rynku, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zrealizować transakcje na korzystnych warunkach.
Oferujemy również profesjonalne zarządzanie najmem oraz podnajmem nieruchomości. Zajmujemy się całym procesem, od selekcji najemców, przez negocjacje, aż po bieżące zarządzanie wynajmowanym lokalem. Regularne przeglądy techniczne oraz dbałość o estetykę mieszkań zapewniają ich nienaganny stan przez cały okres najmu.
Naszym celem jest zapewnienie klientom spokoju i bezpieczeństwa w procesie sprzedaży oraz wynajmu. Dzięki transparentnym warunkom współpracy oraz indywidualnemu podejściu do każdego klienta, budujemy zaufanie i długotrwałe relacje. W KG Properties możesz liczyć na profesjonalizm i pełne wsparcie na każdym etapie transakcji.