KIDS&Co. to sieć dwujęzycznych przedszkoli i żłobków, która oferuje kompleksową edukację dla dzieci od najmłodszych lat. Nasze placówki znajdują się w wielu miastach w Polsce, co umożliwia rodzicom łatwy dostęp do wysokiej jakości opieki i nauki.... W KIDS&Co. stawiamy na naturalną dwujęzyczność, co oznacza, że dzieci są otoczone językiem angielskim przez cały dzień, co sprzyja ich naturalnemu przyswajaniu. Nasi wykwalifikowani nauczyciele, zarówno polsko- jak i anglojęzyczni, dbają o to, aby każde dziecko czuło się bezpiecznie i komfortowo w nowym środowisku.
W naszych przedszkolach kładziemy duży nacisk na rozwój kompetencji społecznych oraz emocjonalnych. Uczymy dzieci współpracy, odpowiedzialności i empatii, co jest kluczowe w ich dalszym życiu. Programy edukacyjne są dostosowane do potrzeb dzieci, a zajęcia prowadzone są w formie zabawy, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością. Dodatkowo, oferujemy zdrowe żywienie, które wspiera rozwój fizyczny i psychiczny naszych podopiecznych.
KIDS&Co. to miejsce, gdzie każde dziecko ma szansę na wszechstronny rozwój w przyjaznej atmosferze. Nasze placówki są zaprojektowane tak, aby stymulować kreatywność i ciekawość świata, co jest niezbędne w edukacji przyszłości. Zapraszamy do zapisów przez cały rok, aby dołączyć do naszej społeczności.