Naszą specjalizacją jest usuwanie wgnieceń metodą PDR, czyli naprawa wgnieceń z karoserii pojazdów bez konieczności wtórnego lakierowania. Pracujemy innowacyjną techniką PDR (Paintless Dent Repair) – na zasadzie dźwigni oraz Glue Puller – metodą... klejową. Dzięki naszym naprawom wyciąganie wgnieceń nie powoduje naruszenia powłoki lakierniczej, a pojazd nie traci na wartości. Bezinwazyjna naprawa wgnieceń jest metodą zapewniającą doskonałe efekty, pod warunkiem, że zostanie przeprowadzona we właściwy sposób.
Wyciąganie wgniotek w Kinked Studio to szybki powrót do stanu auta sprzed gradobicia lub stłuczki samochodowej. Nasza oferta obejmuje różne rodzaje uszkodzeń, w tym szkody parkingowe oraz uszkodzenia po gradobiciu. Warto zaznaczyć, że usuwanie wgnieceń bez lakierowania zyskuje coraz większe grono zadowolonych właścicieli samochodów, którzy nie muszą już zaprzątać sobie głowy szpachlowaniem, obniżającym wartość pojazdu.
Nasze usługi są dostępne w Zielonej Górze oraz Nowej Soli, a wycena naprawy odbywa się na podstawie przesłanych zdjęć uszkodzeń. Dzięki temu możemy przedstawić kosztorys oraz możliwy termin realizacji naprawy. Zadzwoń do nas, aby umówić się na usuwanie wgnieceń bez lakierowania i ciesz się swoim samochodem w doskonałym stanie.