Gabinet Kłaczko Rehabilitacja, zlokalizowany w Gdyni, oferuje kompleksowe usługi fizjoterapeutyczne, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb pacjentów. Specjalizujemy się w rehabilitacji ortopedycznej, neurologicznej oraz sportowej, a także
w terapii manualnej. Nasz zespół składa się z doświadczonych fizjoterapeutów, którzy stale podnoszą swoje kwalifikacje, aby zapewnić skuteczną pomoc w powrocie do zdrowia.
W Kłaczko Rehabilitacja zajmujemy się pacjentami po urazach, operacjach oraz osobami z deficytami neurologicznymi. Oferujemy różnorodne metody terapeutyczne, takie jak terapia manualna, masaż, klawiterapia oraz akupunktura. Naszym celem jest jak najszybsze przywrócenie sprawności i poprawa jakości życia pacjentów, niezależnie od ich wieku czy poziomu aktywności fizycznej.
W naszym gabinecie każdy pacjent może liczyć na indywidualne podejście oraz program rehabilitacji dostosowany do jego potrzeb. Dzięki nowoczesnym technikom i doświadczeniu naszego zespołu, jesteśmy w stanie skutecznie pomóc w leczeniu wielu schorzeń, takich jak bóle pleców, wady postawy czy problemy neurologiczne. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i umówienia się na wizytę.