Klink to firma handlowa, która od 2005 roku oferuje kompleksowe usługi w zakresie sprzedaży materiałów budowlanych i wykończeniowych. Nasze doświadczenie w branży budowlanej sięga roku 1996, co pozwala nam na skuteczne doradztwo oraz obsługę... klientów. Specjalizujemy się w sprzedaży detalicznej i hurtowej, a także w obsłudze inwestycji budowlanych. Współpracujemy z wiodącymi producentami, co gwarantuje wysoką jakość oferowanych produktów.
W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki asortyment materiałów budowlanych, w tym beton komórkowy, bloczki fundamentowe, ceramikę, stal konstrukcyjną, systemy GK, materiały izolacyjne oraz chemię budowlaną. Oferujemy również narzędzia, elektronarzędzia, dachówki, kostkę brukową oraz ogrodzenia. W zakresie materiałów wykończeniowych posiadamy płytki ceramiczne, armaturę łazienkową, panele podłogowe, rolety, drzwi i bramy garażowe, a także farby i sztukaterię.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego salonu łazienek, gdzie oferujemy darmową wizualizację oraz fachowe doradztwo. Nasz zespół z przyjemnością pomoże w zaprojektowaniu funkcjonalnej i estetycznej łazienki, dostosowanej do indywidualnych potrzeb klienta. Jesteśmy tu, aby wspierać Państwa w realizacji marzeń o idealnym wnętrzu.