Nasza firma K&N oferuje kompleksowe usługi informatyczne, które są idealnym rozwiązaniem dla małych i średnich przedsiębiorstw. Dzięki outsourcingowi IT, klienci mogą skupić się na kluczowych zadaniach, a my zajmiemy się ich infrastrukturą... informatyczną. Utrzymanie własnego działu IT często wiąże się z wysokimi kosztami, dlatego nasza oferta jest korzystniejsza. Oferujemy stałą opiekę informatyczną, co pozwala na obniżenie wydatków związanych z zatrudnieniem pracowników IT oraz ich szkoleniem.
W ramach naszych usług zapewniamy nie tylko wsparcie techniczne, ale także konserwację sprzętu, archiwizację danych oraz pomoc w przypadku awarii. Nasz zespół składa się z ekspertów z różnych dziedzin IT, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Dodatkowo, jako partner dystrybutorów sprzętu komputerowego, oferujemy naszym klientom atrakcyjne ceny na zakupy. W razie awarii, zapewniamy sprzęt zastępczy, co pozwala na nieprzerwaną pracę firmy.
Oferujemy również usługi serwisowe, które obejmują naprawę i konserwację urządzeń drukujących oraz komputerów. Nasz profesjonalny serwis dba o zadowolenie klientów, co jest dla nas priorytetem. Dzięki naszym usługom, klienci mogą być pewni, że ich sprzęt będzie działał sprawnie i bezawaryjnie.