KOMP-BUD to firma oferująca kompleksowe usługi informatyczne, które obejmują pomoc zdalną, administrację systemami oraz sprzedaż i serwis sprzętu komputerowego. Nasze doświadczenie w branży IT pozwala nam skutecznie rozwiązywać problemy zarówno
dla firm, instytucji publicznych, jak i klientów indywidualnych. Dzięki zdalnej pomocy jesteśmy w stanie szybko i efektywnie reagować na zgłoszenia, co znacząco podnosi komfort naszych klientów.
Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym instalację i konfigurację oprogramowania oraz systemów operacyjnych, a także usuwanie wirusów i trojanów. Specjalizujemy się w budowie sieci komputerowych, zarówno przewodowych, jak i bezprzewodowych, co pozwala nam dostosować rozwiązania do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Nasze usługi są dostępne na terenie gminy Rzgów, gdzie od 2006 roku zapewniamy szybki dostęp do internetu bezprzewodowego.
Tworzymy również strony internetowe oraz sklepy internetowe, korzystając z nowoczesnych technologii, takich jak Prestashop. Nasze projekty są nie tylko estetyczne, ale także funkcjonalne, co sprawia, że są łatwe w obsłudze. Jesteśmy otwarci na współpracę i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące naszych usług.
Tekst wygenerowany przez AI