Konkret to agencja marketingowa 360°, która oferuje kompleksowe usługi dla firm, łącząc wszystkie elementy marketingu w jedną, skuteczną całość. Nasza oferta obejmuje strategię i branding, tworzenie stron internetowych, pozycjonowanie, a także
produkcję treści wideo i animacji 3D. Dzięki współpracy z nami, klienci zyskują jednego partnera, który dba o ich rozwój, realizując skuteczne kampanie reklamowe. Nasze podejście opiera się na kreatywności, kompleksowości i konkretności, co pozwala wyróżnić się na rynku i zwiększyć sprzedaż.
W naszej agencji tworzymy animacje 3D, które ilustrują procesy i koncepcje, które trudno uchwycić w tradycyjny sposób. Oferujemy również kampanie reklamowe, które są precyzyjnie dopasowane do potrzeb klientów, działając w kanałach takich jak Google, Instagram, Facebook, YouTube czy TikTok. Nasze działania są ukierunkowane na osiąganie realnych wyników, co pozwala na efektywne wykorzystanie budżetu reklamowego.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży marketingowej, współpracujemy z różnorodnymi klientami, od małych firm po duże organizacje. Nasze usługi obejmują również audyty i konsultacje, które pomagają markom w określeniu ich strategii oraz w budowaniu spójnego wizerunku. Wspieramy naszych klientów na każdym etapie, od koncepcji po realizację, co przekłada się na ich sukcesy na rynku.