Konsart Nieruchomości to doświadczona agencja działająca na rynku nieruchomości w Szczecinie od 2009 roku. Specjalizujemy się w pośrednictwie w obrocie nieruchomościami, oferując kompleksowe usługi związane z sprzedażą, zakupem oraz wynajmem... mieszkań, domów, lokali i działek. Nasza oferta obejmuje zarówno nieruchomości mieszkalne, jak i komercyjne, a także tereny budowlane przeznaczone pod różne inwestycje. Zależy nam na wysokim standardzie obsługi, dlatego każda transakcja jest przez nas starannie nadzorowana.
W naszej agencji każdy klient traktowany jest indywidualnie. Oferujemy pomoc w wyszukiwaniu interesujących ofert, prezentacji nieruchomości oraz negocjacjach cenowych. Nasze wsparcie obejmuje również pomoc w uzyskaniu finansowania oraz zapewnienie odpowiedniej obsługi notarialnej, co gwarantuje zgodność z prawem oraz interesami naszych klientów. Nasza działalność kończy się dopiero w momencie, gdy nabywca lub najemca otrzymuje nieruchomość, a wszystkie formalności są dopełnione.
Konsart Nieruchomości to nie tylko profesjonalizm, ale także zaangażowanie w każdą transakcję. Jesteśmy członkiem Polskiej Federacji Rynku Nieruchomości oraz Zachodniopomorskiego Stowarzyszenia Pośredników Obrotu Nieruchomościami, co potwierdza nasze kompetencje i rzetelność w branży.