W Gnieźnie oferujemy profesjonalne usługi naprawy telefonów, smartfonów, tabletów oraz komputerów. Nasza firma działa od 2002 roku, a większość zleceń realizujemy tego samego dnia. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, możemy pochwalić się... niemal 100% zadowolonych klientów. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na dostosowanie usług do potrzeb naszych klientów.
Oprócz naprawy urządzeń mobilnych, zajmujemy się również montażem i instalacją anten telewizyjnych oraz internetowych. Wykonujemy ekspertyzy, zarówno wstępne, jak i specjalistyczne, co czyni nas kompleksowym serwisem. Nasza oferta obejmuje także szkolenia i treningi personalne w zakresie samoobrony oraz strzelectwa praktycznego, skierowane do kobiet, mężczyzn oraz młodzieży.
Zachęcamy do kontaktu z nami, aby uzyskać więcej informacji na temat naszych usług. Jesteśmy dostępni pod numerem telefonu 513 505 920. Nasza siedziba znajduje się w Gnieźnie przy ul. Sienkiewicza 22, naprzeciwko ZUS-u. Gwarantujemy szybką i fachową obsługę, a także konkurencyjne ceny.