Przychodnia Lekarska KRIS-MED z siedzibą w Szemudzie oferuje szeroki zakres usług medycznych w ramach Podstawowej Opieki Zdrowotnej. Naszym celem jest zapewnienie pacjentom łatwego dostępu do wysokiej jakości opieki zdrowotnej w przyjaznej... atmosferze. W naszej przychodni pracuje wykwalifikowany personel, który dba o zdrowie i komfort pacjentów, oferując profesjonalne podejście do każdego przypadku.
W KRIS-MED dostępne są różnorodne usługi, w tym wizyty lekarskie, pielęgniarskie oraz badania diagnostyczne, takie jak RTG i USG. Nasza przychodnia jest otwarta w dogodnych godzinach, co umożliwia pacjentom łatwe umówienie się na wizytę. Dodatkowo, oferujemy możliwość wizyt domowych, co jest szczególnie ważne dla osób z ograniczoną mobilnością.
Zachęcamy do kontaktu z nami w celu uzyskania dodatkowych informacji lub umówienia wizyty. Nasz zespół jest zawsze gotowy do pomocy i udzielenia niezbędnych informacji. W KRIS-MED stawiamy na jakość i bezpieczeństwo, dlatego regularnie aktualizujemy nasze usługi oraz dbamy o rozwój personelu medycznego.