KUBIŚ Finanse i Nieruchomości to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży finansowej, która specjalizuje się w pośrednictwie kredytowym. Naszym celem jest pomoc klientom w uzyskaniu najlepszego kredytu hipotecznego, dostosowanego do ich... indywidualnych potrzeb. Współpracujemy z wieloma bankami i instytucjami finansowymi, co pozwala nam na oferowanie szerokiego wachlarza produktów kredytowych. Obsługujemy zarówno osoby fizyczne, jak i przedsiębiorców, co czyni nas elastycznymi w podejściu do różnych sytuacji finansowych.
Nasza niezależność jako ekspertów w dziedzinie finansów pozwala nam na dokładne analizowanie ofert bankowych i wybieranie tych, które są najbardziej korzystne dla naszych klientów. Dzięki znajomości procedur bankowych oraz różnorodności zrealizowanych transakcji, możemy zapewnić wysoką jakość usług. Nasze doświadczenie potwierdza 99% zadowolenie klientów, co jest dla nas największą nagrodą.
Oferujemy różnorodne produkty, w tym kredyty hipoteczne, pożyczki hipoteczne, kredyty konsolidacyjne oraz kredyty dla firm. Każdy klient może liczyć na indywidualne podejście oraz fachowe doradztwo, które pomoże w podjęciu najlepszej decyzji finansowej. Zachęcamy do kontaktu i umówienia się na spotkanie, aby omówić szczegóły oferty i znaleźć rozwiązanie idealne dla Ciebie.