Wynajem autokarów i busów Kuleczka-Trans to firma z wieloletnim doświadczeniem w przewozie osób, działająca na rynku od 2001 roku. Specjalizujemy się w organizacji transportu zarówno w kraju, jak i za granicą. Nasza oferta obejmuje wynajem... autokarów i busów, a także organizację wycieczek szkolnych i turystycznych. Dzięki licznym koncesjom i licencjom, możemy zapewnić naszym klientom bezpieczne i komfortowe podróże.
Nasze autokary są nowoczesne i dobrze wyposażone, co sprawia, że każda podróż staje się przyjemnością. Zatrudniamy wykwalifikowanych kierowców, którzy dbają o bezpieczeństwo i komfort pasażerów. Oferujemy elastyczne podejście do potrzeb klientów, co pozwala nam dostosować ofertę do indywidualnych wymagań. Niezależnie od tego, czy planujesz wyjazd firmowy, pielgrzymkę, czy wycieczkę z rodziną, jesteśmy gotowi sprostać Twoim oczekiwaniom.
Współpracujemy z biurami podróży oraz organizacjami, co pozwala nam na realizację różnorodnych zleceń. Nasze usługi obejmują również dowozy dzieci do szkół oraz transport pracowników. Z przyjemnością pomożemy w organizacji każdego wyjazdu, zapewniając profesjonalną obsługę i konkurencyjne ceny. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług, które są zawsze dostosowane do potrzeb klienta.