Witamy na stronie KW-TECH, specjalizującej się w systemach przeciwoblodzeniowych oraz instalacjach fotowoltaicznych. Oferujemy kompleksowe usługi, w tym projektowanie i montaż ogrzewania rynien, podjazdów oraz rurociągów. Nasze systemy grzewcze są... niezawodne, a dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak DEVI i ELEKTRA, zapewniamy najwyższą jakość. Gwarantujemy 20-letnią bezawaryjność kabli grzejnych oraz możliwość wydłużenia gwarancji na montaż do 5 lat.
Nasza oferta obejmuje również instalacje fotowoltaiczne, które pozwalają na korzystanie z darmowego prądu ze słońca. Pomagamy w uzyskaniu dofinansowania oraz załatwiamy wszelkie formalności związane z instalacją. Dodatkowo, wykonujemy przeglądy i konserwacje instalacji elektrycznych, w tym na wysokościach, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do potrzeb klientów.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą galerią, gdzie można zobaczyć efekty naszych realizacji. Dzięki doświadczeniu zdobytemu w różnorodnych projektach, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom zarówno dużych inwestycji, jak i mniejszych zleceń. Nasza rzetelność oraz zadowolenie klientów są dla nas najważniejsze.