Langusta.io to nowoczesna szkoła językowa w Warszawie, oferująca kursy języka hiszpańskiego, angielskiego i niemieckiego. Nasza oferta obejmuje zarówno kursy grupowe, jak i indywidualne, dostosowane do potrzeb dorosłych uczniów. Dzięki... innowacyjnej platformie edukacyjnej eduAI, uczniowie mogą korzystać z interaktywnych ćwiczeń oraz wsparcia 24/7, co znacząco ułatwia proces nauki. Zajęcia prowadzone są przez doświadczonych nauczycieli, którzy dbają o przyjazną atmosferę i indywidualne podejście do każdego ucznia.
Nasza metoda nauczania opiera się na odwróconej klasie, co oznacza, że uczniowie przygotowują się do zajęć samodzielnie, a podczas lekcji koncentrują się na praktyce i interakcji. Dzięki temu szybciej osiągają postępy w nauce. Oferujemy różnorodne kursy, w tym konwersacyjne, które pozwalają na rozwijanie umiejętności komunikacyjnych w języku hiszpańskim. Dodatkowo, organizujemy wyjazdy do Hiszpanii, które łączą naukę z odkrywaniem kultury.
W Langusta.io stawiamy na efektywność i zaangażowanie naszych uczniów. Dzięki analityce postępów oraz elementom grywalizacji, nauka staje się nie tylko skuteczna, ale i przyjemna. Nasza społeczność uczniów oraz wsparcie AI sprawiają, że każdy może maksymalnie wykorzystać czas nauki i osiągnąć swoje cele językowe.