Pomoc Drogowa Laskowski to firma, która od 1999 roku świadczy usługi pomocy drogowej. Oferujemy całodobową pomoc w każdy dzień tygodnia, a na zgłoszenia oczekujemy pod numerem telefonu alarmowego 19 444. Nasza oferta obejmuje holowanie pojazdów... osobowych, ciężarowych oraz transport maszyn i urządzeń rolniczych. Dzięki specjalistycznym pojazdom oraz sprzętowi, jesteśmy w stanie podjąć się nawet najbardziej nietypowych zleceń.
W ramach naszych usług współpracujemy z wieloma instytucjami, takimi jak policja, straż miejska oraz klienci indywidualni. Posiadamy umowy na holowanie i parkowanie pojazdów z sądem rejonowym oraz prokuraturą. Nasza flota składa się z nowoczesnych holowników i dźwigów, co pozwala nam na szybkie i efektywne działanie w każdej sytuacji drogowej.
Dodatkowo, oferujemy wynajem aut osobowych, dostawczych oraz przyczep i lawet. Nasze usługi dźwigowe obejmują transport HDS, a także serwis przyczep i lawet. Dzięki naszym uprawnieniom do przewozu ładunków niebezpiecznych oraz obsługi żurawi samojezdnych, możemy zapewnić kompleksową obsługę w zakresie transportu i pomocy drogowej.