Agencja Lawenda Public Relations, założona w 2008 roku, łączy wiedzę i pasję do komunikacji, oferując kompleksowe usługi PR dla firm z różnych branż. Specjalizujemy się w opracowywaniu strategii komunikacyjnych oraz wizerunkowych, które pomagają... naszym klientom w budowaniu pozytywnego wizerunku i zdobywaniu zaufania. Nasze doświadczenie obejmuje zarówno duże przedsiębiorstwa, jak i małe i średnie firmy, dla których realizujemy indywidualne projekty PR.
W naszej ofercie znajdują się działania z zakresu media relations, destination marketing oraz PR targów branżowych. Zespół Lawenda PR składa się z doświadczonych specjalistów, którzy z pasją podchodzą do każdego projektu, zapewniając wysoką jakość usług. Dzięki naszym działaniom, klienci mogą liczyć na zwiększenie rozpoznawalności oraz efektywne dotarcie do grupy docelowej.
Współpracujemy z klientami z różnych sektorów, takich jak turystyka, technologia, e-commerce, budownictwo i wiele innych. Nasze działania są zawsze dostosowane do specyficznych potrzeb i celów biznesowych, co pozwala na osiąganie zamierzonych efektów. Jesteśmy przekonani, że każda firma ma potencjał do tworzenia dobrego wizerunku, a my jesteśmy tu, aby pomóc go odkryć i rozwijać.