Leader Zarządcy Nieruchomości s.c. to firma specjalizująca się w kompleksowym zarządzaniu i administrowaniu nieruchomościami w Bydgoszczy i okolicach. Nasza oferta skierowana jest zarówno do wspólnot mieszkaniowych, jak i deweloperów, co pozwala... nam na elastyczne dostosowanie usług do potrzeb naszych klientów. Zespół składa się z licencjonowanych zarządców, doświadczonych księgowych oraz inspektorów technicznych, którzy dbają o każdy aspekt zarządzania nieruchomościami, od kwestii prawnych po stan techniczny budynków.
Współpraca z Leader Zarządcy Nieruchomości to gwarancja profesjonalizmu i bezpieczeństwa. Regularne przeglądy techniczne, plany remontowe oraz całodobowe pogotowie techniczne to tylko niektóre z naszych usług. Dzięki znajomości lokalnego rynku oraz współpracy z deweloperami i lokalnymi firmami, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług w konkurencyjnych cenach. Nasza internetowa platforma mieszkańca umożliwia dostęp do rozliczeń i dokumentów 24/7, co zwiększa komfort i przejrzystość współpracy.
Dla wspólnot mieszkaniowych oferujemy kompleksową obsługę administracyjną, finansowo-prawną oraz techniczną. Nasze działania obejmują reprezentowanie wspólnoty przed sądami i urzędami, prowadzenie ewidencji lokali oraz skuteczną windykację należności. Dla deweloperów zapewniamy wsparcie od momentu powstania wspólnoty, co obejmuje rejestrację, otwarcie rachunku bankowego oraz organizację usług sprzątających i technicznych.