LefikVisuals to agencja marketingowa, która specjalizuje się w tworzeniu stron internetowych, zarządzaniu mediami społecznościowymi oraz generowaniu leadów. Nasze podejście łączy strategię, wdrożenie i wyniki w jednym zespole, co eliminuje chaos
związany z wieloma wykonawcami. Dzięki temu możemy skutecznie zwiększać liczbę zapytań i konwersji dla naszych klientów. Nasze usługi obejmują projektowanie stron, które są nie tylko estetyczne, ale również zoptymalizowane pod kątem SEO i UX, co przekłada się na lepsze wyniki sprzedażowe.
W ramach naszej oferty, skupiamy się na lead generation, łącząc działania organiczne i płatne, aby regularnie zwiększać liczbę jakościowych zapytań. Nasz system Lead Engine filtruje potencjalnych klientów według ich możliwości współpracy, co pozwala na skuteczny outreach. Każdy projekt jest oparty na twardych KPI, co umożliwia naszym klientom śledzenie postępów i efektywności kampanii. Regularne raporty i optymalizacja działań zapewniają, że nasze strategie są zawsze dostosowane do zmieniających się potrzeb rynku.
Nasza agencja stawia na przejrzystość i efektywność, co sprawia, że klienci mogą liczyć na szybkie decyzje oparte na danych. Dzięki naszym innowacyjnym rozwiązaniom, takim jak Live Growth Dashboard, klienci mają stały dostęp do wyników swoich kampanii, co zwiększa ich zaufanie i pozwala na lepsze planowanie budżetów marketingowych.