Serdecznie witamy na stronach naszego biura, które oferuje kompleksowe usługi związane z pośrednictwem na rynku nieruchomości. Specjalizujemy się w transakcjach kupna, sprzedaży oraz wynajmu nieruchomości. Nasz zespół doradza i towarzyszy Klientom... na każdym etapie procesu, zapewniając wsparcie oraz najlepsze rozwiązania. Jako pierwsze biuro nieruchomości w Lublinie, posiadamy certyfikat ISO 9001:2008, co potwierdza nasze wysokie standardy działania.
Właściciel firmy, Ryszard Leman, jest licencjonowanym pośrednikiem z wieloletnim doświadczeniem w branży. Oferujemy pomoc w uregulowaniu stanu prawnego nieruchomości oraz doradztwo w zakresie inwestycji. Współpracujemy z notariuszami, rzeczoznawcami, geodetami i prawnikami, co pozwala nam na kompleksową obsługę naszych Klientów. Dodatkowo, oferujemy bezpłatną pomoc w uzyskaniu kredytów mieszkaniowych oraz hipotecznych.
Nasze biuro jest członkiem Regionalnego Stowarzyszenia Pośredników w Obrocie Nieruchomościami w Lublinie oraz PFRN. Zapewniamy elastyczność w negocjacjach cenowych oraz możliwość skorzystania z programów partnerskich, które oferują rabaty na usługi wykończeniowe. Zapraszamy do współpracy zarówno Klientów indywidualnych, jak i firmy oraz instytucje, w tym inwestorów krajowych i zagranicznych.