LemonSolutions.pl to agencja marketingowa specjalizująca się w branży gastronomicznej. Od ponad dekady zajmujemy się marketingiem dla restauracji, kawiarni i innych lokali gastronomicznych. Nasze doświadczenie pozwala nam zrozumieć specyfikę tej... branży, co przekłada się na skuteczne działania marketingowe. Obsługujemy ponad 50 lokali w całej Polsce, a nasze podejście opiera się na indywidualnych potrzebach każdego klienta.
W naszej ofercie znajdziesz kompleksowe usługi, takie jak audyty marketingowe, profesjonalna fotografia kulinarna, zarządzanie social media oraz pozycjonowanie SEO. Dzięki nam Twoja restauracja zyska widoczność w internecie, a także przyciągnie nowych gości. Nasze działania są oparte na strategii, która uwzględnia unikalne cechy Twojego lokalu oraz oczekiwania klientów.
W LemonSolutions.pl nie wiążemy naszych klientów długoterminowymi umowami. Oferujemy elastyczne modele współpracy, które pozwalają na dostosowanie usług do Twojego budżetu i potrzeb. Naszym celem jest nie tylko zwiększenie liczby rezerwacji, ale także budowanie długotrwałych relacji z gośćmi. Zaufaj nam, a my zadbamy o marketing Twojej restauracji tak, jakby to był nasz własny lokal.