Lido Movement Studio to wyjątkowe miejsce w Łodzi, które łączy w sobie pasję do ruchu oraz dbałość o dobre samopoczucie. Nasza misja polega na tworzeniu przestrzeni, w której każdy może odnaleźć kontakt z własnym ciałem i duszą. Oferujemy... różnorodne zajęcia, takie jak joga, pilates, stretching oraz inne formy ruchu, które pozwalają na głębsze zrozumienie siebie i uwolnienie napięć. W Lido nie dążymy do perfekcji, lecz do obecności i autentyczności w każdym ruchu.
W naszym studio stawiamy na dobrą energię i rozwój, tworząc Lidommunity - społeczność, w której każdy może czuć się swobodnie i naturalnie. Organizujemy także tematyczne warsztaty oraz wyjazdy, które sprzyjają integracji i osobistemu rozwojowi. Nasza przestrzeń została zaprojektowana z myślą o komforcie i bezpieczeństwie, aby każdy gość mógł poczuć się jak w domu. Lido to nie tylko studio, to azyl, w którym możesz odnaleźć spokój i harmonię.
Zapraszamy do odkrywania naszej oferty zajęć oraz dołączenia do Lidommunity. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym, czy doświadczonym praktykiem, znajdziesz u nas coś dla siebie. Zapisz się na zajęcia i doświadcz, jak ruch może wpłynąć na Twoje życie.