Lilla House to idealne miejsce na wypoczynek nad morzem, położone w Sasinie, zaledwie 5 km od białej, szerokiej plaży. Nasz całoroczny dom, otoczony pachnącym lasem, zapewnia komfort i spokój z dala od zgiełku typowych nadmorskich kurortów.
Oferujemy w pełni wyposażony, dwupoziomowy dom o powierzchni 80 m2, który pomieści całą rodzinę. Wnętrze zostało starannie zaprojektowane, aby zapewnić wygodę przez cały rok, zarówno latem, jak i zimą.
W Lilla House znajdziesz dwie sypialnie, przestronny salon z telewizorem i dostępem do Netflixa, a także nowoczesną kuchnię z niezbędnymi sprzętami, w tym zmywarką i ekspresem do kawy. Dodatkowo, w łazience znajduje się pralka oraz suszarka bębnowa. Na zewnątrz czeka na Ciebie pięknie zaaranżowany ogród z tarasem, ogrodowym zestawem wypoczynkowym oraz sprzętem do grillowania. Dla dzieci przygotowaliśmy plac zabaw, a teren obiektu jest ogrodzony, co zapewnia bezpieczeństwo.
Sasino to malownicza miejscowość, w której można cieszyć się spokojem i urokami natury. W okolicy znajdują się liczne atrakcje, takie jak latarnia morska Stilo, ruchome wydmy w Łebie oraz rezerwaty przyrody. Lilla House to miejsce, gdzie możesz odpocząć, zrelaksować się i naładować energię na długi czas. Zapraszamy do rezerwacji i odkrywania uroków nadmorskiego wypoczynku.