Logos Dystrybucja to agencja reklamowa specjalizująca się w produkcji odzieży reklamowej i firmowej. Oferujemy szeroki asortyment produktów, w tym bluzy, koszulki, kurtki oraz odzież roboczą, które można personalizować poprzez nadruki i hafty.... Nasze ubrania charakteryzują się wysoką jakością, trwałością oraz estetycznym wyglądem, co pozwala na budowanie profesjonalnego wizerunku Twojej firmy. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, które zdobyliśmy od 2008 roku, jesteśmy w stanie dostarczyć rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów.
Współpraca z nami to gwarancja fachowego doradztwa oraz kompleksowej obsługi projektu. Każdy klient otrzymuje dedykowanego opiekuna, który prowadzi projekt od początku do końca, zapewniając wsparcie na każdym etapie realizacji. Oferujemy możliwość zamówienia odzieży już od 20 sztuk, co czyni naszą ofertę dostępną także dla małych firm. Dodatkowo, umożliwiamy przymiarki odzieży przed finalizacją zamówienia, co pozwala na idealne dopasowanie rozmiarów do potrzeb zespołu.
Nasza oferta obejmuje produkty od renomowanych marek, takich jak Fruit of the Loom, Gildan, Malfini, Stedman i wiele innych. Dzięki temu możemy zapewnić różnorodność i wysoką jakość odzieży, która spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Zaufaj nam i stwórz odzież reklamową, która wyróżni Twoją markę na rynku.