Firma Piaskowski i Spółka istnieje na rynku budowlanym od 1960 roku, specjalizując się w budownictwie kubaturowym. Nasze doświadczenie obejmuje setki realizacji, które służą milionom ludzi w ponad stu miastach w Polsce i poza jej granicami.... Wierzymy, że budowanie dla ludzi to nasza misja, dlatego kładziemy duży nacisk na jakość i terminowość wykonania. Dzięki nowoczesnym technologiom oraz sprawnej organizacji pracy, jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów.
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług budowlanych, w tym budowę obiektów użyteczności publicznej, budynków mieszkalnych, biurowców oraz obiektów sportowych. Współpracujemy z deweloperami oraz samorządami, realizując projekty, które przyczyniają się do rozwoju lokalnych społeczności. Nasze inwestycje, takie jak przychodnie, szkoły czy hale sportowe, są dowodem na nasze zaangażowanie w tworzenie przestrzeni, które są nie tylko funkcjonalne, ale także estetyczne i przyjazne dla użytkowników.
Zatrudniamy wykwalifikowaną kadrę inżynieryjno-techniczną oraz fachowców, co pozwala nam na realizację projektów na najwyższym poziomie. Nasze podejście do pracy opiera się na zaufaniu i długoterminowej współpracy z klientami, co przekłada się na liczne nagrody i wyróżnienia, które zdobyliśmy przez lata działalności.