Łowisko Wędkarskie Kluczewo to idealne miejsce dla wędkarzy i miłośników natury. Położone w malowniczej okolicy przy rzece Mała Ina w Stargardzie, oferuje szeroki wybór gatunków ryb, takich jak szczupaki, karpie, amury, płoć, klenie i tołpygi.
Niezależnie od poziomu doświadczenia, każdy wędkarz znajdzie tu odpowiednie warunki do udanego połowu. Nasze łowisko zapewnia komfortowe stanowiska wędkarskie, które są przystosowane do różnych technik połowu.
Dbamy o to, aby nasi goście czuli się u nas jak najlepiej. Oferujemy wygodne miejsca do odpoczynku oraz przestrzeń na pikniki i grillowanie. To doskonała okazja, aby spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi w otoczeniu pięknej przyrody. Zachęcamy do odwiedzenia Łowiska Wędkarskiego Kluczewo, gdzie każdy może przeżyć niezapomniane chwile wędkarskie. Przygotujcie swój sprzęt i wyruszcie na przygodę w poszukiwaniu ryb.
Dodatkowo, w naszym łowisku można zakupić świeżą rybę, co stanowi świetną okazję, aby zabrać do domu zdrowe i ekologiczne produkty. Nasze ryby pochodzą z czystych wód, co gwarantuje ich jakość. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz cennikiem, aby w pełni wykorzystać możliwości, jakie daje Łowisko Wędkarskie Kluczewo.