LDWB.pl to sklep oraz usługi techniczne, które oferują szeroki zakres usług elektrycznych, gazowych, hydraulicznych oraz informatycznych. Nasza oferta obejmuje montaż, wykonanie, naprawę, modernizację, pomiary i odbiory różnorodnych instalacji.
Specjalizujemy się w systemach alarmowych, monitoringu CCTV IP oraz w naprawach sprzętu przemysłowego i AGD/RTV. Dzięki naszemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie zapewnić kompleksową obsługę w zakresie instalacji elektrycznych oraz systemów automatyki.
W obszarze usług gazowych zajmujemy się podłączeniem, przeglądami oraz czyszczeniem kotłów, a także instalacją systemów zabezpieczających przed ulotem gazu. Nasze usługi hydrauliczne obejmują instalacje centralnego ogrzewania oraz ciepłej wody użytkowej, a także systemy pneumatyczne i hydrauliczne. Dodatkowo, oferujemy montaż centralnych odkurzaczy, co zwiększa komfort użytkowania w każdym domu.
W dziedzinie usług informatycznych, pomagamy w doborze, składaniu oraz modernizacji sprzętu komputerowego. Oferujemy również tworzenie wizytówek internetowych, konfigurację sieci lokalnych oraz wsparcie w zakresie licencji programów i systemów operacyjnych. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne rozwiązanie problemów technicznych.