LUNA GYM to butikowe studio fitness w Rybniku, które powstało z myślą o osobach pragnących poprawić swoje zdrowie i samopoczucie. Nasza oferta obejmuje treningi personalne, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Jako... certyfikowany trener personalny, Marek Plewczyński, oraz naturopata Angelina Cantarella, zapewniamy holistyczne podejście do zdrowego stylu życia, łącząc ruch, dietę oraz wsparcie emocjonalne.
W LUNA GYM stawiamy na kameralną atmosferę, co pozwala naszym klientom czuć się komfortowo i bezpiecznie. Nasze studio jest idealnym miejscem dla osób, które mają kompleksy na punkcie swojego ciała i szukają profesjonalnego wsparcia. Oferujemy różnorodne programy treningowe, w tym treningi redukcji masy ciała, siłowe oraz specjalistyczne dla kobiet w ciąży i seniorów.
Nasze studio jest wyposażone w nowoczesny sprzęt najwyższej jakości, co gwarantuje efektywność i bezpieczeństwo treningów. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta, jesteśmy w stanie pomóc w osiągnięciu zamierzonych celów zdrowotnych i sylwetkowych. Z nami możesz rozpocząć swoją przemianę już dziś!