LUX-HOL to całodobowa pomoc drogowa w Balicach koło lotniska Kraków, stworzona z myślą o kierowcach, którzy oczekują szybkiej, skutecznej i profesjonalnej obsługi w każdej sytuacji na drodze. Działamy 24/7 na terenie Balic, Krakowa i całej
Małopolski, obsługując zarówno kierowców prywatnych, jak i firmy. Naszą specjalnością jest laweta, holowanie oraz kompleksowa pomoc drogowa dla aut osobowych, aut dostawczych, busów oraz pojazdów ciężarowych typu TIR. Dzięki nowoczesnej flocie i doświadczonemu zespołowi jesteśmy w stanie szybko dotrzeć do klienta i rozwiązać problem na miejscu lub bezpiecznie przetransportować pojazd.
Jeśli potrzebna jest laweta w Balicach lub okolicach lotniska Kraków–Balice, LUX-HOL zapewnia błyskawiczny dojazd. Lokalizacja blisko portu lotniczego pozwala nam reagować w bardzo krótkim czasie. Awaria auta przed wylotem lub po przylocie to ogromny stres – dlatego nasza pomoc drogowa działa sprawnie i bez zbędnych formalności. Oferujemy holowanie pojazdów po kolizjach, wypadkach oraz w razie nagłej awarii technicznej. Każde holowanie realizujemy z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa.
Nasza laweta przystosowana jest do transportu różnych typów pojazdów – od małych aut miejskich, przez auta dostawcze i busy, aż po większe pojazdy. Obsługujemy również TIR w zakresie pomocy drogowej i organizacji holowania specjalistycznego. Dysponujemy lawetą 5-osobową oraz lawetą 6-osobową, co pozwala na jednoczesny transport kierowcy i pasażerów. To wygodne rozwiązanie szczególnie po wypadkach i kolizjach, gdy cały zespół podróżnych musi bezpiecznie dotrzeć do celu.
Pomoc drogowa LUX-HOL to nie tylko laweta i holowanie. W wielu przypadkach jesteśmy w stanie naprawić problem na miejscu zdarzenia. Oferujemy wymianę koła w trasie – szybko i bezpiecznie, nawet w trudnych warunkach pogodowych. Przebita opona na autostradzie A4 czy drodze ekspresowej S7 nie musi oznaczać długiego przestoju. Nasi pracownicy posiadają odpowiedni sprzęt i doświadczenie, aby sprawnie przeprowadzić wymianę koła i umożliwić dalszą jazdę.
Częstą usługą jest także odpalanie na kable. Rozładowany akumulator może przydarzyć się każdemu – szczególnie zimą lub po dłuższym postoju przy lotnisku. Nasza pomoc drogowa oferuje profesjonalne odpalanie na kable oraz wsparcie w diagnostyce problemu z akumulatorem. Jeśli uruchomienie auta nie jest możliwe, zapewniamy lawetę i transport do warsztatu.
Kolejną popularną usługą jest dowóz paliwa. Brak paliwa na trasie to sytuacja stresująca, ale z LUX-HOL łatwa do rozwiązania. Dostarczamy paliwo pod wskazany adres w Balicach, Krakowie i okolicach, dzięki czemu kierowca może szybko wrócić na drogę. To wygodne rozwiązanie dla osób podróżujących w nieznanym terenie lub spieszących się na lot.
W ramach rozszerzonej oferty działa u nas mobilny mechanik. To idealna opcja, gdy usterka nie wymaga holowania do warsztatu. Mobilny mechanik może na miejscu wykonać podstawowe naprawy, diagnostykę czy drobne regulacje. Oszczędza to czas i pieniądze klienta, a często pozwala uniknąć lawety.
Dla kierowców poszkodowanych w kolizjach oferujemy bezpłatne holowanie z OC sprawcy. Pomagamy w formalnościach ubezpieczeniowych i wyjaśniamy procedury, dzięki czemu klient nie musi martwić się dodatkowymi kosztami. Współpracujemy z ubezpieczycielami i wiemy, jak sprawnie przeprowadzić cały proces. W wielu przypadkach możemy również zorganizować auto zastępcze z OC sprawcy, aby klient mógł normalnie funkcjonować do czasu naprawy swojego pojazdu.
Auto zastępcze to ogromne udogodnienie dla osób, które na co dzień potrzebują samochodu do pracy lub życia prywatnego. LUX-HOL pomaga w organizacji auta zastępczego szybko i bez zbędnych formalności. Dbamy o to, aby klient nie został bez środka transportu.
Nasza pomoc drogowa w Balicach to połączenie doświadczenia, nowoczesnego sprzętu i znajomości lokalnych dróg. Obsługujemy autostradę A4, obwodnicę Krakowa, drogi krajowe i lokalne. Dojeżdżamy także do klientów w całej Małopolsce. Każde zgłoszenie traktujemy priorytetowo, bo wiemy, że na drodze liczy się czas i bezpieczeństwo.
Stawiamy na przejrzyste ceny i uczciwe podejście do klienta. Przed rozpoczęciem usługi informujemy o kosztach, dzięki czemu nie ma nieprzyjemnych niespodzianek. Naszym celem jest długofalowa współpraca i zaufanie klientów. Dlatego wielu kierowców poleca LUX-HOL jako sprawdzoną pomoc drogową w Balicach i Krakowie.
Jeśli wpisujesz w wyszukiwarkę frazy takie jak: laweta Balice, pomoc drogowa Balice, holowanie Kraków lotnisko, pomoc drogowa Kraków 24h, laweta Kraków Balice, holowanie aut dostawczych Kraków, pomoc drogowa TIR Małopolska – LUX-HOL to właściwy wybór. Jesteśmy dostępni przez całą dobę, gotowi pomóc w każdej sytuacji drogowej.
Awaria, kolizja czy brak paliwa nie muszą oznaczać długiego przestoju i stresu. Z LUX-HOL masz pewność, że otrzymasz fachową pomoc, szybki dojazd i profesjonalną obsługę. Nasza laweta, mobilny mechanik, usługi takie jak wymiana koła, odpalanie na kable, dowóz paliwa czy organizacja auta zastępczego sprawiają, że jesteśmy kompleksową pomocą drogową w regionie.
LUX-HOL – Twoja niezawodna pomoc drogowa w Balicach koło lotniska Kraków. Szybko, bezpiecznie i profesjonalnie – zawsze wtedy, gdy najbardziej tego potrzebujesz.