LUXKEBAB to miejsce, gdzie pasja do jedzenia spotyka się z jakością. Nasza historia rozpoczęła się 29 marca 2022 roku, kiedy to założyciel, pan Ali Mohammed, otworzył pierwszy lokal w Przedborzu. Od tego czasu nieustannie dążymy do utrzymania... wysokich standardów jakości, stosując procedury zgodne z normami HACCP, GHP oraz GMP. Naszym priorytetem jest zadowolenie klientów, dlatego korzystamy tylko z najlepszych składników, aby tworzyć nasze potrawy.
W naszej ofercie znajdziesz różnorodne dania, w tym Lux Talerz kebab, który składa się z mięsa, surówki, warzyw, frytek i sosu, oraz Lux Talerz Falafel, idealny dla wegetarian. Oferujemy również Lux Mega Rollo o długości 50 cm, które zaspokoi nawet największy głód. Każde danie przygotowujemy z myślą o naszych klientach, dbając o smak i jakość.
Nasze lokale znajdują się w różnych miejscach, w tym w Przedborzu, Wielgomłynach, Kielcach, Seceminie, Radoszycach, Koniecpolu, Gidlach, Poraju, Przyrowie oraz Lublinie. Dzięki temu możemy dotrzeć do szerokiego grona miłośników kebabów. Zapraszamy do odwiedzenia nas i skosztowania naszych wyjątkowych potraw, które z pewnością umilą Twój dzień.