Macdom to firma specjalizująca się w kompleksowych usługach remontowo-wykończeniowych, która działa na terenie Poznania i powiatu poznańskiego. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres prac, od malowania i tapetowania, przez gipsowanie i... szpachlowanie, aż po układanie glazury i terakoty. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz zespołowi wykwalifikowanych pracowników, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane projekty. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na osiągnięcie wymarzonego efektu końcowego.
W ramach naszej działalności zajmujemy się również instalacjami elektrycznymi i hydraulicznymi, co czyni nas kompleksowym partnerem w zakresie remontów. Przeniesienie gniazdka, wymiana instalacji czy montaż ogrzewania podłogowego to dla nas codzienność. Nasze podejście do pracy opiera się na profesjonalizmie i dbałości o detale, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
Dzięki współpracy z doświadczonymi projektantami wnętrz, oferujemy również usługi projektowania, które pomagają w wizualizacji pomysłów i inspiracji. Niezależnie od tego, czy planujesz remont mieszkania, czy chcesz stworzyć nową przestrzeń do wynajmu, Macdom jest gotowy, aby spełnić Twoje oczekiwania. Nasza pasja do wykończeń oraz zaangażowanie w każdy projekt sprawiają, że jesteśmy liderem w branży remontowej w regionie.