MacHelp Katowice to profesjonalny serwis Apple, który od ponad 10 lat zajmuje się naprawą urządzeń takich jak iPhone, MacBook, iPad, iMac oraz Apple Watch. Nasza oferta obejmuje bezpłatną diagnozę, ekspresowe naprawy oraz 12-miesięczną gwarancję
na wykonane usługi. Dzięki doświadczeniu i wysokiej jakości części, które stosujemy, jesteśmy w stanie zrealizować 85% napraw w ciągu 30-60 minut. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych techników, którzy posiadają minimum 5-letnie doświadczenie w branży serwisowej.
W MacHelp Katowice stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Oferujemy konkurencyjne ceny, które są średnio o 40% niższe niż w autoryzowanych serwisach. Nasze usługi obejmują nie tylko standardowe naprawy, ale także bardziej skomplikowane, takie jak naprawy płyt głównych czy odzyskiwanie danych. Każda naprawa jest dokumentowana, a po jej zakończeniu przeprowadzamy 15-punktową kontrolę sprawności, co pozwala nam utrzymać wskaźnik reklamacji poniżej 2%.
Dodatkowo, dla naszych klientów oferujemy możliwość skorzystania z telefonu zastępczego na czas naprawy oraz zdalną naprawę wysyłkową, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej elastyczną. Jesteśmy dostępni dla klientów z całej Polski i UE, co sprawia, że każdy może skorzystać z naszych usług, niezależnie od lokalizacji.