Jesteśmy producentem różnego typu reklam oraz ich nośników. Działamy na rynku od 2007 roku, zaczynając jako mała jednoosobowa firma, która specjalizowała się w produkcji kubków z nadrukiem. Obecnie oferujemy szeroki wachlarz usług związanych z... drukiem, w tym druk mało i wielkoformatowy, a także nisko i wysokonakładowy. Nasze możliwości obejmują druk na papierze, folii, banerach, odzieży, ceramice oraz wielu innych nośnikach reklamy.
Nasza oferta obejmuje również projektowanie, wykonanie oraz montaż reklam. Prowadzimy kampanie reklamowe, współpracując z klientami w celu ustalenia strategii pozyskiwania nowych klientów. Dzięki silnemu parkowi maszynowemu jesteśmy w stanie zapewnić szybkie terminy realizacji oraz konkurencyjne ceny. Nasze usługi obejmują m.in. oklejanie samochodów, druk wielkoformatowy, kasetony świetlne oraz upominki ze zdjęciem.
W naszej ofercie znajdą Państwo także odzież reklamową, w tym nowoczesny druk cyfrowy DTG, który pozwala na realizację indywidualnych projektów w nieograniczonej liczbie kolorów. Oferujemy również haft komputerowy, który jest jedną z najbardziej ekskluzywnych metod znakowania. Nasze panele szklane oraz fototapety to doskonałe rozwiązania do dekoracji wnętrz, które łączą estetykę z funkcjonalnością.