Firma Mar-Stef, z siedzibą w Jabłonowie Pomorskim, to producent rozdzielnic elektrycznych, który działa na rynku od 1999 roku. Nasze produkty są nowoczesne, bezpieczne i wykonane z wysokiej jakości materiałów, co pozwala im spełniać europejskie
normy PN-EN 62208:2011 oraz PN-EN 60529:2003. W ofercie posiadamy różnorodne rozdzielnice, w tym licznikowe i bezpiecznikowe, zarówno natynkowe, jak i podtynkowe, a także hermetyczne i maskownice. Oferujemy również możliwość wykonania rozdzielnic nietypowych na specjalne zamówienie.
Nasza firma stawia na zadowolenie klientów, co potwierdza zaufanie, jakim obdarzyło nas wielu kontrahentów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie dostarczać niezawodne rozwiązania, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. Każdy produkt objęty jest pięcioletnią gwarancją, co świadczy o naszej pewności co do jakości oferowanych rozdzielnic.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego sklepu internetowego, gdzie można zapoznać się z pełną ofertą oraz skontaktować się z nami w celu uzyskania dodatkowych informacji. Jesteśmy otwarci na współpracę i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące naszych produktów.